Act4Change is veilige broedplek voor mokkers en makers. We groeien samen zodat we de transitie richting duurzame toekomst maken. Wij brengen de makers van vandaag samen. Wij maken van mokkers makers . Wij doen dit door te verbinden, te inspireren, door kennis en skills aan te reiken. In ieder van ons schuilt er immers een maker. We kunnen dan ook niet wachten om jouw ideeën te ontdekken.

Act4Change draait volledig op jonge helden en heldinnen, die hun tijd kosteloos inzetten om een leefbare toekomst te maken. Zij zijn de kracht die van Act4Change een broedplek van duurzame projecten maakt. Act4Change, dat ben ook jij. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Maak mee met ons de maatschappij van morgen." Omdat een Act4Changer enthousiasteling is binnen jullie organisatie. Wij ondersteunen jongeren die zich inzetten voor een duurzame samenleving, dus als die jongeren zich binnen een organisatie inzetten, willen wij graag ook een partnerschap met die organisatie opzetten

Wij zien onze rol voornamelijk binnen het ondersteunen van de jeugd die zich inzet in maakbaar. Bijvoorbeeld de mensen van saté ondersteunen wij met plezier. Zo zijn we reeds in gesprek om via onze vrijwilliger een project met de mensen van saté in samenwerking met open gym Leuven op te zetten.

Daarnaast hebben wij op 1 van onze events, IMPACT genaamd, maakbaar Leuven reeds in een positief daglicht gesteld door hen op een originele manier te communiceren. Namelijk is Maakbaar Leuven opgenomen in de gecureerde tentoonstelling.

makers, duurzaamheid, mokkers

https://www.facebook.com/act4changeBE